Internships in Marketing, Research & Business Development with K.G.S. Advisors

0
1093

1. Full Name Of The Company along with the website:
Ans. K.G.S. Advisors (LLP) ,www.kgsadvisors.com

2. What sort of products/services your company offers:
Ans.
Finance & Accounting
IT Services
Governance, Risk & Compliance
India Entry & Expansion
Secretarial Services
Market Understanding & Validation
Human Resource Management
Fund Raising
Brand Identity

3. Name of The Owner: Mr. K. G.Somani

4. Complete Address of the company:
Ans. 4th Floor, 3/14 Asaf Ali Road, New Delhi 110002

5. Contact Details including emails & phone number of the company:
Ans. [email protected]; 01123252225

6. Oppurtinity Available in what field-
Ans. Business Development, Marketing, Research & Development

7. Whether Stipend is available? If yes how much?
Ans. Yes, Negotiable

8. Whether Certificate of Internship is available?
Ans. Yes

9. Any full time offer available after internship?
Ans. Yes

10. Time to start the internship and duration of the internship:
Ans. Prefebly 2 to 3 months

11. Please provide the email id and phone number of the person to be contacted for interview:
Ans. Ms. Ankita Somani , Contact Number – 9999864326

12. Briefly describe what sort of applicant you are looking for along with education, skills, experience:

Eligibility Criteria:
Enthusiastic young professional keen on learning
Excellent Oral & Written Communication skills
Worthy research skills
MS Office – Computer Skills
Sound knowledge of financial & economic factors

Job/Project Role:

Work focused on MSME Sector
Internal & External Communications
Expansion of internal & external relationships
Research on a topic to be provided from economic or financial point of view
KGS Internship is 360-degree experiential program wherein no one particular field is enriched. An intern is trained in multiple fields such as (Financial knowledge, Marketing skills, Communications and Confidence etc.)

READ  Multiple Internships Available With ACTNOW CONSULTANTS, Bangalore

13. What are you expecting from your intern to be achieved for you:
Ans. To be prepared to work in a professional environment

14. What an Intern can expect from you:
Ans. A platforms which provides you with experiences, lessons, and tools you’ll need to get a full-time gig in the future.

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.